رضا پهلوی پس از آنکه اسماعیلیون و مُهتدی با شرکت در نشست جرج تاون او را از چاه وکالتی که در آن گیر کرده بود، بیرون کشیدند، شال و کلاه کرد و با کمک ارتباطات محافل راست افراطی در آمریکا (بخشا ایجاد شده توسط مسیح علینژاد) و لابی اف دی دی، راهی اروپا شد و در جلسات مختلف شرکت کرد. تلویزیون ایران اینترنشنال و من و تو هم دوربین بدست بدنبال رضا پهلوی براه افتادند و لحظه به لحظه ورود و خروج از هر ساختمان توسط ایشان را بصورت زنده گزارش کردند.
ابتدا در مونیخ، مسیح علینژاد در جلسهای با حضور رابرت منندز به یک نیروی دیگر اپوزیسیون حمله کرد. محفل جرج تاون، سپس در بروکسل در نمایشی که میتوان آنرا پیش درآمد دیدگاه فاشیسم بر روی پودیوم نامید، بیانیه احزاب کردستان را سانسور کرد، عکسهای ثابتی و پرچم ساواک را برافراشت و سپس چماقدارنش با میله به سر و کله مخالفین اعلیحضرت کوبیدند. در آن مراسم یک نفر راهی بیمارستان شد. پس از آن رضا پهلوی به دعوت یکی از فاشیستترین سیاستمداران سوئد به پارلمان اروپا دعوت شد و جایزهای به شکل “سی دی” دریافت کرد که خوراک من و تو و ایران اینترنشنال شود. شوی مشمئز کننده تلویزیونی من و تو و “ارتباط با هموطنان در داخل” یکی دیگر از شاهکارهای سفر او بود.
در این سو، یعنی در میان نیروهای جمهوریخواه و احزاب کردستانی نیز آنچنان اوضاع روبراه نبود. حرکت عبدالله مهتدی با شعار گفتگو با همه و شرکت در نشست جرج تاون، با اختلاف مواضع ۱۸۰ درجهای مصطفی هجری در مصاحبه با بی بی سی نه تنها فعالین سیاسی کُرد را گیج کرد، بلکه پیامی ضد و نقیض به هم پیمانان خود در ملیتهای دیگر که برای ایجاد تشکل خیز برداشتهاند، فرستاد. جلسه بن که حسن شرفی از حزب دمکرات کردستان ایران و عبدالله مهتدی از حزب کومهله کردستان ایران برای رایزنی و نزدیک کردن مواضع دو حزب در آن شرکت کردند، نه تنها کمکی نکرد بلکه به تناقضات موجود دامن زد.
اکنون این وضعیت انقلاب ژینا در خارج از کشور است. شعار استراتژیک زن زندگی آزادی پنج ماه پس از آغاز، به شعار کینگ پهلوی تغییر یافته و عکسهای مهسا و نیکا و سارینا در تلویزیونهای ایران اینترنشنال و من و تو به عکس رضا پهلوی تبدیل شده است.
در داخل ایران، میر حسین موسوی با صدور اطلاعیهِ عبور از نظام توانست چارچوبی برای اصلاح طلبان بریده از نظام ایجاد کند و سر و سامانی به سرگردانی آنان دهد. بَل بشو و فضاحت ایجاد شده توسط رسانههای لندنی در آگراندیسمان چهره رضا پهلوی عاملی شده تا برخی از چهرههای مطرح و آزادیخواه داخل ایران که تا پیش از این قرابتی با میر حسین نداشتند، به سمت او هُل داده شوند. شاید بتوان منشور حداقل مطالبات ۲۰ سازمان بهمراه منشور دانشگاهیان را تنها خبرهای مثبت یکماه گذشته بشمار آورد. مسمومیت سیستماتیک دانش آموزان مدارس دخترانه در شهرهای مختلف و انگیزه عاملان آن که قطعا دارای امکانات و تشکیلات حکومتی هستند، بر اوضاع سایه انداخته است. در حال حاضر، اقدامات اعتراضی کارگران و بازنشستگان و فرهنگیان (حداقل مطالبات) در کنار تظاهراتهای هفتگی در بلوچستان تنها حرکات متشکل و امیدوار کننده هستند.
در ششمین ماه پس از شروع انقلاب ژینا، رضا پهلوی، به همراه حلقه پیرامونش، رسانههای لندنی و لشگر فحاش توییتری پشتبانش که از حمایت ارتش سایبری نیز برخوردار است، اصلیترین مانع بر سر راه ادامه انقلاب ژینا است. راه حل در ایجاد یک بلوک گسترده از نیروهای جمهوریخواه، متشکل از ملیتها، گروههای مختلف در طیف چپ، شورای ملی مقاومت، تشکل گروههای زنان، همجنسگرایان و دگرباشان جنسی است که بتواند آلترناتیو اصلی را شکل داده و به جلو هدایت کند. این آلترناتیو بدون شک همراهی تشکلات صنفی (حداقل مطالبات) و دانشگاهیان را به همراه دارد.
برای تحقق این منظور و در اولین قدم، عبدالله مهتدی و حزب کومهله باید دندان طمع گفتگو با جمع جرج تاون برای حمایت جلب محافل راست افراطی در غرب را بکَند تا راه برای یکدست شدن مواضع صریح و روشن احزاب کردستان آماده شود. سپس گفتگو باید میان همه نیروهای جمهوریخواه در این سو آغاز شود. این جبهه گسترده میتواند اعتماد اکثریت مردم ایران را برای ورود به صحنه جلب کرده و شرایط تعیین تکلیف نهایی با جمهوری اسلامی را فراهم کند.