۲۲ بهمن ۱۴۰۱
معاون محیط زیستی انسانی سازمان حفاظت محیط زیست: “در مازندران تنها ۱۳ درصد زیر پوشش تصفیه خانه فاضلاب است و حجم زیادی از زبالهها در بهترین زیستگاهها و جنگلهای استان دفن میشود.” لازم بیادآوری است که بطور کلی هیچگونه مدیریت علمی دفع پسماند شهری، بیمارستانی، صنعتی و … وجود ندارد
————————–
۲۲ بهمن ۱۴۰۱
علی سلاجقه، رئیس محیط زیست رژیم کارنامه یکساله خود را اینچنین بازگو میکند: -“تأسیس بیش از ۵۰۰ خانه محیط زیست” – چه میکنند در این خانهها؟ -“افتتاح مرکز آموزش و تربیت محیط بان” – هنوز حکم اعدام آخرین محیط بان برقرار است. باقی حرفهای بی معنی در اینجا بخوانید:
https://t.co/XU6QVAiMaP
————————–
۲۱ بهمن ۱۴۰۱
ایلنا: کاشت یک میلیارد درخت در ایران/ توزیع رایگان نهال در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن
شما جنگل تراشی و مازوت سوزی نکنید، کاشتن درخت پیش کش! تالابها را خشک، خاک را فرسوده، هوا را آلوده و محیط زیست را با سرعت سرسام آور تخریب می کنند و آنوقت نمایش درختکاری براه میاندازند.
————————–
۲۱ بهمن ۱۴۰۱
دکتر حسن امین: “سازمانهای مسئول کشوری و مدیران آن به سلسله مراتب به قاعده تسبیب عاملان این مرگ و میرها و زیانها و خسارتها هستند که با فعل و ترک فعل خود و فرار از مسئولیتهای قانونی خود، موجب مرگ شهروندان و تخریب و آلودگی محیط زیست شده اند.”
به نقل از دیدار نیوز، ۲۰ بهمن
————————–
۲۱ بهمن ۱۴۰۱
تالاب خشک #جارموزیان در جنوب استان کرمان یکی از اصلی ترین دلایل ریزگرد و غبار است. مدیرکل دفتر حفاظت تالابها: “بررسیهای علمی نشان میدهد مسائل مدیریتی قطعا بیشتر از موضوعات طبیعی مانند خشکسالی و دیگر تبعات تغییرات اقلیمی در خشک شدن تالابها نقش داشته است.”
————————–
۲۰ بهمن ۱۴۰۱
مراکز دفن زباله در مجاورت مخازن آب شرب تهران!!!
معاون انسانی اداره کل محیط زیست تهران:همچنین با توجه به اهمیت حوضههای آبریز برنامهای نیز برای شهرستانهایی که مراکز دفن زبالهها نزدیک مخازن آب شرب تهران است.
عملکرد شهرداری تهران و وزارت بهداشت در مدیریت پسماند راضیکننده نیست.
————————–
۱۹ بهمن ۱۴۰۱
در زمانیکه #محیط_زیست ایران در اقصی نقاط کشور بشدت در وضعیت فاجعه باری قرار دارد و هوای سالم برای تنفس وجود ندارد، سازمان باصطلاح محیط زیست به چه فعالیتهایی مشغول است:
تجدید میثاق رییس و کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست با آرمانهای والای امام راحل!!!
————————-
۱۸ بهمن ۱۴۰۱
ایجاد سد نهب بر روی ورودی تالاب اللهآباد و حفر چاههای غیر مجاز باعث خشک شدن آن شده که باعث #آلودگی_هوا و ریزگردها در آبیک قزوین است همانطور که خشکاندن هورالعظیم برای پروژه نفت و گاز از عوامل ریزگرد خوزستان محسوب میشود.
————————–
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
روند زوال بلوط های زیبای زاگرس با قدمتی بین هفت تا پنج هزار سال
۴۲سازمانهای مردم نهاد (سمن)با بیش از ۲۰ هزار نفر عضو در زاگرس وجود دارند. اکثر آنها اصلی ترین عوامل تخریب اراضی جنگلی استان ایلام را ایجاد طرح های صنعتی اشتباه(پتروشیمی، پالایشگاه گاز و شرکت سیمان) میدانند.
————————–
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
عدم مدیریت برای دفع پسماندهای شهری، صنعتی، بیمارستانی…، یکی از جدی ترین خطرات #محیط_زیست
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس: “تنها حدود ۲۸ درصد از پسماندهای تولیدی در کشور ساماندهی میشود و حدود ۱ و نیم میلیارد مترمکعب پساب در کشور تولید میشود، اما ۴ درصد آن مدیریت میشود.”
————————–
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
خشکسالی و تغییرات اقلیمی دلیل اصلی خشک شدن این تالابها نیستند، مدیریت منابع آبی حوضه آبخیز مقصر اصلی است. برداشت بیرویه برای کشاورزی اشتباه، اختصاص به صنایع و عدم تامین حق آبه مربوط به مدیریت است.
————————–
۱۴ بهمن ۱۴۰۱
وضعیت باور نکردنی #میانکاله شبه جزیره میانکاله که تا همین یک سال پیش زیستگاه بسیاری از پرندگان مهاجر بود حالا به نمکزار و بیابانی خشک تبدیل شده است. در باره پروژه مخرب پتروشیمی در میانکاله تحت کنترل بنیادهای مافیایی سپاه و رهبر جمهوری اسلامی:
————————-
۱۴ بهمن ۱۴۰۱
آلودگی نفتی در اروند رود سرازیر شدن آلودگی نفتی پالایشگاه نفت آبادان در اروند رود مدیر بنادر و دریانوردی آبادان:
“این آلودگی تمام ساحل را فرا گرفته است.”